Víno Col Di Manza patrí do kategorie BRUT a tak sa hodí predovšetkým ako spoločník k pokrmom stredomorskej kuchyne. Col di Manza tvorí vrchol produkcie vinárstva Perlage a bolo vyrobené v súlade s princípmi biodynamického hospodárenia a výroby vína. Chuťtohto vína je vyrovnaná s dlhým trvaním. Vôňa je po zrelých jablkách a citrusoch s kvetinovými tónmi.
Gastronómia: Vhodné k polievkam zo zeleniny a morským plodom, kuraciemu mäsu, cestovinám , alebo k čerstvým syrom.
Ocenenia:
- Decanter 2014: 88 bodov, Bronzová medaila a hodnotenie "Must try"
- Vinitaly 2014: Gran Menzione
- Prosecco Masters 2014: strieborná medaila
- Prague Wine Trophy 2014: 86/100
- Weinwelt 2013: 87/100
- Wine Enthusiasts 2013: 87/100